Hazır Yemek Salata

Hazır Yemek Kap ve Kapakları;

Paket serviste kullanılabilecek ambalaj ürünleri satılan ürünün türüne göre değişiklik göstermektedir. Çorba, sütlü ya da şerbetli tatlı gibi akışkan gıdalar için kapaklı plastik kaplar tercih edilirken; haydari, acılı ezme ya da rench sos gibi aperatifler için kendinden kapaklı sos ve meze kapları kullanılmaktadır.  Özellikle birden çok yemekten oluşan menü teslimatı gerçekleştiren işletmeler için  kullanılacak ambalaj ürünleri en az pakette en çok yemeği dökülmeden, sızdırmadan ya da şeklini bozmadan muhafaza edebilen kaplar kullanılmalıdır.

Salata Kap ve Kapakları:

Günümüzde yalnızca vejetaryen ya da vegan menüye sahip gıda işletmelerinin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bitkisel gıdanın bel kemiği olan salatalar için özel üretilen salata kapları, salataların havayla ilişkisini keserek bozulmanın ve çürümenin de önüne geçmektedir. Ayrıca, kolayca taşınabilir olması sebebiyle paketleme esnasında da avantajlı bir üründür. Kafe, restoran ve salata yapan diğer gıda işletmeleri de salata kap ve kapaklarını sıklıkla tercih etmektedir.

Karton Dondurma Kap ve Kapakları:

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan dondurmalar yemek sipariş ve kurye uygulamalarının da yaygınlaşmasıyla artık evlere servis edilebilen bir tatlı türü haline gelmiştir. Dondurmanın belirli bir sıcaklıkta erimesi hem işletmenin hem de müşterinin memnuniyetsiz olabileceği bir durum olduğu için dondurmayı dışarıda sıcaklıktan koruyan karton dondurma kabı ve kapakları, dondurma servisi ve teslimatı yapan işletmeler için en önemli ambalaj ürünlerinden biridir. 

Detaylı Bilgi için İletişime Geçiniz…

Önerilen makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.